Åge klar for Steinkjerfestivalen: – Vi snakker en ny magisk og legendarisk kveld

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer tilbake til Steinkjer og Steinkjerfestivalen i 2023.

Fredag 23. juni 2023 er det klart for trønderrockens gudfar i Rismelen igjen.

– Da entrer Åge og Sambandet scenen i Rismelen, slik han gjorde i en legendarisk konsert for 7000 ekstatiske publikum i 2019. Åge og hele Sambandet gleder seg til å komme tilbake, og lover å gjøre en nærmere to timer lang konsert, sier festivalsjef Svein Bjørge.

Bjørge tror konserten med Åge blir en av de store på neste års festival.

– Vi tipper vi snakker en ny magisk og legendarisk kveld i Rismelen. Åge og hans fantastiske musikere i Sambandet er kanskje mer populære enn noensinne, og da skal de selvsagt spille Steinkjerfestivalen, som en av mange fantastiske artister på festivalen, sier Bjørge.