Audrey Horne

Endelig fikk vi hanket inn Audrey Horne til festivalen. Et band som veldig mange holder for å være ett av Norges absolutt beste hard rockeband. Gruppen er en supergruppe med medlemmer fra blant annet Enslaved, Sahg og Gorgoroth, så dette er et band med svært rutinerte og dyktige musikere som virkelig kan få Klubbscenen til å ta fyr! De har gitt ut åtte album og deres siste plate, «Devil’s Bell», har fått strålende kritikker over hele kloden og klatret helt til en imponerende 19. plass på de offisielle tyske albumlistene! Det er imponerende i et av verdens største musikkmarkeder. Liker du band som Thin Lizzy, Alice In Chains, Ozzy Osbourne og Iron Maiden er sjansen overhengende for at du vil digge Audrey Horne. De har vært nominert til Spellemannpris flere ganger, og har også vunnet prisen én gang. Vær klar for en rockekveld av de sjeldne på Klubbscenen!