Boinndrag

Boinndrag! Bandet som bestemte seg for å sparke liv i steinkjerrocken som lå i dvale. Med det menes rock med et tyngre og litt kjappere utrykk enn tradisjonell trønderrock. Og når man setter sammen et band der artistene har bakgrunn fra alt ifra black metal, countryrock, pop til gospel og mannskor, så skapes det ett helt særegent utrykk. Det er kraft, tempo og en passe porsjon uselvhøytidelighet, krydret med en god dose galskap og spilleglede. Boinndrag er et band som både spiller for og med sitt publikum, og skaper stemning og allsang under sine konserter.

Etter et hektisk 2022, med konserter og festivaler fra Oslo i sør til Nordkapp i nord, så er det en heltent gjeng som er klar for å smelle til på hjemmebane på Steinkjerfestivalen 2023. Varsko her! Hjelm på! Her blir det smell!