Emelie Hollow

Emelie Hollow er en ung og svært lovende artist. Hun har allerede gitt ut en rekke sterke låter, og har samarbeidet med norske stjerner som Alan Walker, Seeb, Ruben, Dagny og Emma Steinbakken. I tillegg har hun en sangstemme som skiller seg ut i mengden.

Alt det lovende ble samlet i det fantastisk spennende debutalbumet «Half the Story» som kom i fjor. Flere av låtene på albumet fikk flere millioner streams og man ante en ny stor kommende norsk artist på den internasjonale arenaen. Fremfor å turnere mye etter albumet, gikk Emelie i studioet igjen, og til våren kommer et album som hvis ryktene stemmer, vil bli lagt merke til langt utenfor Norges grenser. Flere melder om «gåsehudfaktor» og «en norsk Adele». Det blir utrolig spennende å få oppleve Emelie Hollow på Steinkjerfestivalen.