Eva Weel Skram

Eva Weel Skram er en av landets aller mest folkekjære artister, og står bak en rekke popklassikere både på engelsk og norsk. Ikke minst har sogndalsjenta opparbeidet seg et imponerende stort og trofast konsertpublikum over hele landet, etter å ha turnert med eller mindre kontinuerlig de siste fem årene. Helt siden Skram og hennes musikerektemann gjennom alle disse årene, Thomas Stenersen, startet å skrive musikk sammen i popduoen Eva & The Heartmaker, har det meste gått oppover for Eva og hennes gitar-superhelt.

Duoen var i mange år en av landets mest suksessrike popgrupper, gjennom fire studioalbum og hitlåter som «Gone In A Flash», «Signals» og «Joanna». I 2016 deltok Eva Weel Skram i Hver gang vi møtes, der hun sjarmerte det norske folk i senk med sine unike tolkninger av Henning Kvitnes sin klassiker «Evig eies kun et dårlig rykte» og Admiral Ps «Snakke litt» Skram har sluppet to album med norske tekster, «Finne heim» fra 2018 og «Sleppe tak» fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og de sterke låtene fra disse to albumene løftet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.