16 artister klare for Steinkjerfestivalen

De lokale MGPjr-heltene DEP er blant de 16 artistene som er klare for Steinkjerfestivalen. Foto: Øyvind Malum.

I dag slipper Steinkjerfestivalen hele 16 nye artister til neste sommers festival. Med det er lineupen oppe i 21 artister. Her finner du både norske og internasjonale artister.

– Det er utrolig tilfredsstillende å slippe 16 fantastiske artister til Steinkjerfestivalen 2023. Som alltid er kvalitet hovedkriteriet vi booker etter, og vi svært stolte av årets program. Fortid, nåtid og fremtid forent i samme festival. Det er Steinkjerfestivalen, sier festivalsjef Svein Bjørge.

Fra tidligere er det kjent at Åge Aleksandersen og Sambandet, Di Derre, Rotlaus, Spidergawd og Astrid S skal spille på festivalen. Nå er artister som Henning Kvitnes, Anna of the North, Vinni og Eva Weel Skram inkludert i lineupen, sammen med blant annet «Årets Urørt» Michelle Ullestad, de lokale MGPjr-heltene i DEP og spennende artister fra England og Sverige. Noe for enhver smak. Ytterligere to headlinere slippes senere.

Hele dagens artistslipp følger under:

Henning Kvitnes, Vinni, Eva Weel Skram, DEP, Anna of the North, Unni Wilhelmsen, Boinndrag, Bar Stool Preachers (England), Cornelia Jacobs (Sverige), Amara, Michelle Ullestad, Emelie Hollow, Chris Abolade, Kardang, Audrey Horne og King for a Day,