Hkeem

Det er ikke noe tvil om at livet til Abdulhakim Hassane aka «Hkeem» ble snudd på hodet da han slapp debutsingelen «Fy Faen» i 2017. Låta har nå imponerende 50 millioner streams på Spotify, der den havnet på viral-listen i 12 land, for å ikke snakke om topp 10 på den globale viral-listen! Siden da har Hkeem fått flere p3-Gull nominasjoner, vunnet 2 Spellemannspriser og servert oss slagere som «Urettferdig», «En som meg» og «Ghettoparasitt».
Sistnevnte har gjort et spesielt sterkt inntrykk på den norske befolkningen, og teksten på låta har til og med blitt pensum i norske skoler over hele landet. Og nå har Hkeem en ny hit i «Danser Videre i Livet» som bare vokser og vokser. A-lista på P3 og stadig flere steams. Booking Ung-gruppa vår sa at Hkeem må vi ha, og selvsagt må vi det! Blir nok allsang og liv i teltet på fredagen