Ingebjørg Bratland

Ingebjørg Bratland har knapt fylt 30 år, men er for lengst kjent i hele Norge for sin vakre sangstemme og enestående formidlingsevne som har boret seg inn i den norske folkesjela.

Bratland starter sin karriere i folkemusikken, men har gradvis beveget denne i en mer pop- retning, ikke minst som en fantastisk tolker av andres kjente, men også mer ukjente låter som hun gir nytt liv til. Og konsertene til Bratland får frem både gåsehud, latter og gråt og høster de aller beste anmeldelser som en av Norges beste konsertartister.

Summen av dette har gitt Bratland nærmere 70 millioner strømminger på de digitale plattformene, og både gull- og platinatrofeer for sine fysiske utgivelser.

Interessen for Bratland har gått helt i taket etter de første 2 programmene av Hver Gang Vi Møtes på TV2 og mange mener at hun må ha «Norges vakreste stemme».

Vi er svært fornøyde med å endelig få Bratland til Steinkjerfestivalen og vi er sikre på at vi igjen skal få en magisk musikalsk opplevelse i Steinkjer kirke under Åpningskonserten til Steinkjerfestivalen, torsdag 22. juni.

NB: Konserten inngår som en del av festivalpasset. Det selges ikke enkeltbilletter til konserten, så fremt det ikke er plasser igjen etter at alle med festivalpass har ankommet. Selges i så fall på døra rett før konsertstart.