Andrew Strong Band (IRL)

Andrew Strong ble internasjonal superstjerne med filmen og soundtracket til filmen «The Commitments» i 1991. Filmen ble en kjempesuksess og albumet solgte 12 millioner og regnes den dag i dag som en av de beste musikkfilmer som er laget.

Film- og albumsuksessen førte til flere turneer og konserter for The Commitments. Men Andrew ville gjøre noe mer enn å synge i dette filmskapte soulbandet. Han hadde en stemme som minnet om Joe Cocker, og etter hvert et navn som kunne stå på egne ben. Han fikk turnere sammen med blant andre Elton John, Bryan Adams, David Gilmore og Prince, og resultatet ble albumet «Strong» i 1993. Turneer fulgte, og han var opening act for The Rolling Stones, ZZ Top og Lenny Kravitz. Han fikk også syngejobben i The Blues Brothers Band, og spilte festivaler over hele verden. Det kom flere plater og endeløse turneer, og Andrew videreutviklet seg med bandet The Boneyard Boys som gikk i en mer rockete vei enn den irske og internasjonale soulen.

Andrew kommer til Steinkjer med sitt 6-manns knallsterke band som vil gi publikum en stor, stor opplevelse av rotekte blues, rock og soul. Vil vi se hele Steinkjer torg danse?