Ida Maria

I juni 2021 ga Ida Maria ut «Dirty Money EP». Fem rett-i-trynet rockelåter proppet av energi, råskap, primalskrik og sterke budskap. Ida Maria snakker rett fra levra og tar et sterkt oppgjør med egen fortid og de usunne og uoppnåelige kvinneidealene vi til stadighet har blitt fôret med.

Hun har tidligere sunget duett med Iggy Pop, er hyllet av Tom Waits som sier «She’s a poet» og er en internasjonal artist som hylles av mange, blant annet Tommy Lee (Mötley Crüe) som entusiastisk delte musikkvideoen til tittelsporet «Dirty Money» på sosiale medier.

Ida Maria hadde høsten 2022 sin livs beste turne! De har nådd ett nytt nivå som band. Tilbakemeldingene har vært overveldende positive, og selv garvede journalister har vært mildt sagt imponerte. Nå vil Ida Maria ta med seg det fantastiske bandet sitt rundt om på festivaler og virkelig sette punk rocken tilbake på kartet. Da skal hun selvsagt spille på Steinkjerfestivalen!