Jonas Benyoub

Med bakgrunn fra både Alf Prøysen og Samira Said, tajin og pinnekjøtt, har Jonas Benyoub en unik evne til å formidle budskap gjennom flow, metaforer og rytmer. Jonas er født og oppvokst i Oslo, og har bemerket seg i musikkbransjen i ti år.

Han hylles ofte av sine musikk- kollegaer og har blitt omtalt som «en av de aller, aller beste vi har i rapfeltet» av P3. Høsten 2022 ble han tildelt både «Årets Stjerneskudd» prisen under By:larm og «Årets Gjennombrudd» på P3 Gull.

Debutlåta «Youm Wara Youm» ble utgitt i 2017, og ble brukt i NRK-suksessen SKAM. Siden den gang har Jonas etablert seg som en av de mest kredible rapperne i landet, med en merittliste bestående av features med blant annet Karpe, Tommy Tee, Lars Vaular, DuttyDior, og Yousef fra Madcon.

Han er også en solid låtskriver, og har skrevet låter for-og med blant annet Karpe, Stig Brenner, Hkeem og Temuur. I 2022 ga Jonas ut debutalbumet Zero Love, som gikk rett inn på Topp30-lista i Norge samme uke som utgivelsen, etterfulgt av albumets del to, ZeroLove Deluxe som resulterte i den gjeve Spellemansprisen for årets Hip Hop