Chris Holsten

Chris Holsten har satt et solid avtrykk i norsk musikkhistorie med albumene ‘Bak en fasade’ og ‘Gå bli lykkelig, du» og hitlåter som «Smilet i ditt eget speil», «Bare når det regner»,«Slå hjerte, slå» og «Rekk opp hånda».

I Januar avsluttet han den storslagne turnéen «Rekk opp hånda» foran ett fullsatt Oslo Spektrum. Det for andre gang i sin karriere.

-«Å få spille arenakonsert i Oslo Spektrum en gang var stort.Å få gjøre det en gang til drøyt ett år etter er nesten litt uvirkelig. Det er noe helt eget å stå på scenen i den mektige salen og høre publikum synge med»,forteller Chris.

Sammen med sitt eminente band er Chris klar for å lage god stemning og nyte allsangfaktoren over hele landet når de tar fatt på festivalsommeren 2024.

-«Vi har fremdeles Spektrum konserten brusende i blodet og kan knapt vente til sommeren. Å få reise rundt og spille, synge og danse med folk på landets mange festivaler er alltid ett høydepunkt».avslutter Chris

«Vi har fått enormt mye skryt for programmet til sommerens festival. Men vi gir oss ikke med det; Å nå kunne plusse på en allerede imponerende artistliste til årets festival med selveste Chris Holsten er nesten frekt, men når Holsten  melder at han ønsker å spille Steinkjerfestivalen, så sier man selvsagt umiddelbart Ja. Holsten er i dag en av Norges største artister, og har akkurat solgt ut sin 2. konsert i Oslo Spektrum, som en av få norske artister som har gjort nettopp det.

Vi er utrolig stolte av å også kunne ønske Chris Holsten velkommen til Steinkjerfestivalen 2024.» sier festivalsjef Svein Bjørge