Mari-Anne Øksnes, Sebastian Hveding Trana og Markus Hoff

Markus Hoff

Markus Hoff er et popmusikk-talent fra Levanger. Han har et par låter ute og jobber med en EP som sendes til miksing i disse dager. Hoff skriver låtene sine selv og spiller piano, synth, munnspill, gitar og synger. Det oser av låtskriver-skills og kvalitet i musikken til denne unge mannen. Han har stått på scenen siden han var liten og er en skikkelig piano man. Låten hans, «Alright», lå i februar på Trøndertoppen og var oppe og nikka på topp 3.

Mari-Anne Øksnes

På Steinkjerfestivalen stiller Mari-Anne Øksnes fra Kvam med band for første gang i en konsert. Hun har siden 2019 gitt ut flere singler og den nyeste fra i år heter «Livet». Øksnes sine låter er personlige og nære. Hun synger om egne erfaringer og gjennom musikken sin er Mari-Anne en døråpner til viktige samtaler om psykisk helse. Øksnes er en sanger og låtskriver som har sin egen stil og hun synger på trøndersk. Hun vil på Klubbscenen framføre en låt som ikke tidligere er utgitt, og da kan Mari-Anne og bandet love litt trøkk.

Sebastian Hveding Trana

Sebastian stiller alene med akustisk gitar på Klubbscenen og gleder seg til å vise steinkjerbyggen noe av den musikken han har laget. Han holder seg i poprock-landskapet og har skrevet mange låter de siste årene. Tekstmessig skriver Sebastian om ting som betyr noe for han og de siste sju månedene har han faktisk jobba tett med artisten Chris Medina. Hveding Trana ble kalt Steinkjers Justad og møtt med vill jubel da han sang « Riv i hjertet» på Vokalbonanza under Steinkjerfestivalen i 2021.