3 julegaver allerede nå!

GÅTE

Årets store norske comeback er utvilsomt at GÅTE gjenoppstår, og da skal de selvsagt spille på Steinkjerfestivalen! Det blir da også deres eneste konsert i Nord-Trøndelag i 2018!

Gåte var 2000-tallets store norske rockband. De solgte mer enn 100 000 album, gikk til førsteplass på VG-listen, og ble tildelt flere priser, deriblant Spellemann- og Prøysenprisen.

Comebacket ble lansert med den nylig lanserte EP’en ‘Attersyn’ som henter frem alt som gjorde GÅTE til et av Norges største band rundt år 2005, men som samtidig viser at bandet har beveget seg fremover siden den gangen, med et lydbilde som passer dagens publikum. Og i juni, i rett tid før sommerfestivalene, kommer albumet.

SKAMBANKT

Skambankt er endelig tilbake, og en stor masse fans går av skaftet! I utgangspunktet er de et tungrockband av den klassiske skolen, men med en meloditeft og spilleglede som gjør at de fenger langt ut over det tradisjonelle publikummet.

Etter å ha vært Norges tøffeste rockband i 2014 slår de nå tilbake med singelen ‘Fremmed I en Fremmed Verden’, som er Skambankt på sitt aller, aller beste! Og i februar kommer albumet. I juni rocker de Steinkjerfestivalen i knestående!

WILDWOOD KIN

Vi er ekstremt tilfredse med å få hentet Wildwood Kin til Steinkjer. En fersk vokalbasert trio med en stemmeprakt som tar pusten fra publikum i hjemlandet England.

Nå som låtene også begynner å falle på plass, er det stadig flere som refererer til dem som en kvinnelig, europeisk versjon av selveste harmoni-gudene Crosby. Stills & Nash. En nesten umulig sammenligning og ære, men det forteller det meste om hvilket potensiale som ligger i denne trioen. Vi måtte bare hente denne trioen til Steinkjer før de eksploderer og blir store. Det vil ikke forundre oss om vi har noen nye «Steinkjerfestival-favoritter» her!?

Julegavebilletene kan kjøpes på Steinkjeravisa, Brix og Amfi lørdag 16. og fredag 22. des.