4 siste til Steinkjerfestivalen

Hey Gloria

Hey Gloria spiller alternativ rockemusikk. Det norsk-svenske bandet har skapt sitt eget massive, semi-industrielle lo-fi univers, hvor lyden av søte melodier og avantgarde-punk glir sømløst over i hverandre. Hey Gloria var et mystisk undergrunnsfenomen helt til singelen «Jag vill ha dig» ble sluppet på Spotify. Med den begynte jungeltelegrafen virkelig å røre på seg, om at et nytt og svært spennende band var på gang. Under årets Trondheim Calling imponerte de voldsomt, og var en av snakkisene som ble spådd å bli noe stort. Mot sommeren kommer det både singler og et etterlengtet debutalbum. Vi gleder oss veldig til å stifte bekjentskap med denne gjengen under årets festival.

Frances Wave

Frances Wave har i alle år blitt sammenlignet med Queens of the Stone Age. Inspirasjonen er åpenbar, men du finner også referanser til band som Kasabian og The Black Keys. Dette er gitarbasert “riff og refreng”-poprock, og velrennomerte NME har forlengst definert dem som et band det er verdt å følge med på. Frances Wave fikk Norsk musikkråd og Norsk Tippings “Forbildepris” under by:Larm i 2016, og låten Black Star ble Ukens Urørt i NRK P3 og havnet på deres playliste. Digger du de tidligere nevnte banda, så vil du også digge Frances Wave.

Bomerang

Bomerang har tilhold i Trondheim, men fire av fem i bandet er opprinnelig fra Steinkjer og Inderøy, så dette blir som en skikkelig “komme hjem”-konsert. Bandet består av en gjeng med gamle unge gutter, med fartstid i mange forskjellige trønderske band. Musikken deres er en alternativ tungrock, som nærmere kan beskrives som en hybrid av heavy rock, hardcore, grunsj og punk. Bomerang handler om fete riff som svinger hardt, og bandet formidler sin lyrikk på trøndersk.

Med musikere fra kjente trønderske band som Funny Farm og Scum de la Norvege, handler Bomerang om fete riff som svinger hardt. Musikken deres er en alternativ tungrock, som kan beskrives som en hybrid av heavy rock, hardcore, grunsj og punk – og bandet formidler sin lyrikk på trøndersk!

Bandet har tilhold i Trondheim, men fire av fem i bandet er opprinnelig fra Steinkjer og Inderøy, så dette blir som en skikkelig “komme hjem”-konsert.

Bomerang er:
Lars Erik Vesterdal (Scum de la Norvege)
Ragnar Fahsing (Funny Farm)
Lars H. Andersen (Funny Farm/Morfars Hus)
Joakim Simonsen (Tadpole/Morfars Hus)
Ketil Solberg (Nolife Orchestra)

Wasteland Valley

Steinkjerbandet Wasteland Valley er et sterkt voksende band som vinner nye fans for hver konsertjobb. De slapp sitt andre album med tittelen «Pantheon» i november 2018, og mottok svært gode anmeldelser, også i internasjonal presse. Bandet har rockfoten godt plantet i hardrocken, med sidesprang til både klassisk heavy metal og progrock. På scenen ser man et band som elsker å spille sammen, og bandet fremstår i dag som svært samspilte, med stor selvtillit på scenen. Dette smitter lett over til publikum, som digger det de hører. Wasteland rocker Klubben på torsdagen under årets Steinkjerfestival.