Åge Aleksandersen – Jubileumskonsert til Steinkjerfestivalen

I samarbeid med vår hovedsamarbeidspartner NTE, henter vi Åge Aleksandersen til en eksklusiv jubileumskonsert på Steinkjerfestivalen 2019.

Både Åge og NTE har jubileum i 2019. Åge fyller 70 år i mars 2019, og det er 35 år siden det store gjennombruddet med «Levva Livet». Året 2019 blir et helt spesielt Åge-år, der Åge og Sambandet gjør utvalgte jubileumskonserter under navnet «3570».

NTE fyller 100 år den 21. juni, som er fredagen i Steinkjerfestivalen. Derfor blir det en dobbel jubileumskonsert når Åge og Sambandet går på scenen som headliner denne kvelden, til det som blir deres eneste konsert i tidligere «Nord-Trøndelag» i 2019.

I tillegg til jubileumskonserten, blir det en åpen prat med jubilanten torsdag 20. juni. Her skal vi sammen med Åge titte litt bakover i tid, mimre og sikkert få noen anekdoter fra livet på veien.

Åge Aleksandersen har gjennom 50 år preget norsk musikk på en måte som svært få andre. Først i Prudence, så som soloartist. En karriere preget av både oppturer og nedturer, men klart mest det første. Når Åge nå runder 70, er det et stort jubileum. Ikke bare for Åge selv, men også for musikk-Norge og for Norge generelt.

Det er ikke få i dette landet som på en eller annen måte har latt seg prege av denne fantastiske artisten og personen. I en alder av 70 har han også meddelt at han ønsker å trappe ned på hyppigheten av konserter, og det kan man lett ha forståelse for. Det var derfor ingen selvfølge at Åge og Sambandet skulle spille på Steinkjerfestivalen i dette spesielle jubileumsåret.

I godt samarbeid med NTE blir det slik. Vi feirer derfor to viktige jubilanter den dagen. Bli med på feiringen!