Astrid S

Astrid S er en av Norges aller største internasjonale stjerner. Hennes største hit, ”Hurts So Good”, har vanvittige 159 millioner avspillinger på Spotify og 11 millioner visninger på YouTube, og hennes nye singel ‘Think Before I Talk’ passerer allerede snart 40 millioner avspillinger på Spotify og 2,5 millioner visninger på YouTube. Dette er så store tall at det nesten er vanskelig å fatte, men tall som forteller alt om en av Norges største musikalske suksesser, noensinne.

Da hun spilte på UKA i Trondheim nylig, ble billettene til konserten i Storsalen i Studentersamfunnet revet unna på 11 minutter!

Astrid S har kontrakt med det amerikanske selskapet Creative Artists Agency, som er et av verdens aller største byråer innen musikk- og filmverden, og hun jobber kontinuerlig med hele verden som marked.

Vi er derfor utrolig stolte av å få besøk av Astrid S og hennes fantastiske show. Med det programmet hun har, rundt i hele verden, er ekstra stas at hun har valgt å prioritere Steinkjerfestivalen som sitt eneste show i Midt-Norge på sin sommerturné.