Highasakite

Highasakite har brukt det siste året på å skrive ny musikk, men også på å omarrangere en rekke låter til fantastiske og nye versjoner for denne svært eksklusiv turnéen.
Bandet, som solgte ut to konserter på Den Norske Opera bare dager før landet lukket ned, offentliggjør nå at de tar denne turnéen på veien i et svært begrenset antall konserter og byer. Steinkjer og Steinkjerfestivalen er en av de få som får oppleve denne helt spesielle og eksklusive opplevelsen. Gå ikke glipp av denne enestående sjansen til å oppleve Highasakite i en nydelig setting og versjon du ikke har hatt muligheten til å oppleve dem i før, og som du neppe får muligheten til å oppleve igjen.

I 2019 slapp bandet albumet Uranium Heart, nok en gang til strålende anmeldelser, bl.a terningkast 5 i Aftenposten og Dagsavisen. Som vanlig fra denne kanten ble flere låter umiddelbare radiofavoritter, noe de allerede samme år fulgte opp med overraskelsesutgivelsene i det to-delte albumet The Bear Romantic I og The Bear Romantic II. Hit-singelen «Can I Be Forgiven» viste nok en gang et band som sprudlet av skaperglede. Etter den tid har Highasakite blant annet solgt ut Den Norske Opera to ganger, før de holdt en lavprofil gjennom resten av 2020. Grunnen til stillheten er enkel; ikke bare har de jobbet med ny musikk, men de har altså jobbet med å arrangere om låtene i en helt ny drakt som du kun kan få oppleve på denne korte turnéen. Highasakite har blitt et av Norges desidert største band. Med albumet Silent Treatment knuste de alle rekorder da de tilbrakte over to år på VG-lista, og de har toppet plakaten til de alle de store norske festivalene. De har vunnet flust av priser, opptrådt på Nobelkonserten, og turnert verden over flere ganger.