Kickslip

Den anerkjente live-acten DJ&DRUMS blir Kickslip!

Fusjonen mellom en dj og en trommeslager er ikke en banebrytende formel i seg selv, men tilbakemeldinger fra fans, venner og bransje har inspirert mot å tenke at duoen har blitt for stor – og ambisiøs – for navnet som hadde sitt utspring som en arbeidstittel.

Baard Kolstad og dj Boge har siden 2017 spilt sammen under navnet DJ&DRUMS. Den energiske live-duoen har blitt en populær act på festival- og klubbscener over hele landet.

DJ Boge har i et tiår vært en av landets mest anerkjente vinyl-djs og frekventerer ofte bak platespillerene på noen av hovedstadens mest populære klubber.

– Det blir jo en helt annen verden, egentlig. Som dj er jeg van til å spille et set på 4 timer per kveld, med Kickslip makser vi rundt én time. Det handler jo om at det er ekstremt mye som skal klaffe, og for meg som vanligvis kun trenger tenke på egen performance krever det at jeg angriper shows på en helt annen måte. Vi anser jo oss faktisk som et band.

Hvis du ønsker å se Kickslip live på en festival i sommer er de denne uken bekreftet til Steinkjerfestivalen i slutten av juni.

Filmen er skutt av Espen Saur og Martin Hagen, lydopptak og miks av Thomas Wang (Urban Sound Studios) og er klippet av Fredrik Schumacher og Carl Dalaaker (Red Ant).Foto av Bjarke Johansen (bjarkejohansen.dk)Fra venstre: Helge Boge (dj), Baard Kolstad (trommeslager).