Raindogs

Tom Waits er en kompromissløs kunstner som skaper et unikt musikalsk univers med sin rustne, særpregede røst og originale instrumentering. I sine sanger gir han en poetisk stemme til tapere, uteliggere, horer og andre skakkjørte eksistenser som har havnet på samfunnets skyggeside.

Raindogs tolker Tom Waits på en måte som ingen andre gjør. Den legendariske artistens musikk kanaliseres gjennom Ole Johnny Stenslands fantastiske stemme og Ole Jonas Storlis utrolige traktering av klaveret.

Radarparet har fremført sangene hans siden 1999 og gjør dette med en energi, innlevelse og sjel, som gir publikum en stor opplevelse de aldri glemmer. Lukker man øynene kan man tro at det er «the man himself» man hører.

Gjennom flere hundre konserter har Raindogs spredd Waits’ «glade» budskap både i Norge og Danmark, og har derfor opparbeidet en hengiven fanskare som stadig vokser.

Nå har Raindogs alliert seg med de legendariske Trondheimsolistene.

Spesialbestilt for Steinkjerfestivalen vil publikum oppleve en reise i Tom Waits’ univers med smakfulle strykearrangement som kler sangene ypperlig. Kort sagt: Raindogs i symfonisk drakt.

-Det er utrolig fint å gjøre dette prosjektet med TSO. Herlig å høre hvordan de gir en ny musikalsk dimensjon til Tom Waits’ fantastiske låter. Vi ser virkelig fram til urfremførelsen på Steinkjerfestivalen 24. juni. Det er bare for publikum å glede seg til en stor opplevelse.