Veronica Maggio

Veronica Maggio er på mange måter Sveriges kvinnelige motstykke til Håkan Hellstrøm. Ikke minst i størrelse og betydning, men også tekstmessig. Maggio har også alltid hatt en enorm appell i Norge, med store radiohiter som ‘Jag Kommer’, ‘Måndagsbarn’, ‘Sergels Torg’, ‘Den Førsta er Alltid Gratis’, og ‘Hela Huset’, sammen med nettopp Håkan Hellstrøm.

Maggio har en sjelden teft for de smarte poplåtene, men hennes kritikerroste tekster berører ofte langt mer alvorlige og følsomme tekster enn de tradisjonelle enkle poptekstene.

Da hun spilte Oslo Spectrum i 2014 kommenterte GAFFA: «når hun mot slutten står alene på scenen og synger Snälla Bli Min kunne hun nesten fått fullscore ene og alene basert på den låten. Gåsehuden slår for fullt inn, og når hun setter i gang neste låt Jag Kommer har hun Spektrum i sin hule hånd.

I august fjor fylte hun selveste Stockholm stadion og beviste sin status som Sverige store popdronning. Lørdag 23. juni kommer hun og gjør en av sine svært få konserter i Norge i 2018.

Stockholm Stadion:

Den Førsta Er Alltid Gratis:

Hela Huset: