Artistpraten med Tora

Tora forteller:
«Veien fra å være et sjenert lite barn i Flatanger til og i dag planlegge konserter og turneer over hele Europa har vært lang og intens.

Oppturer og nedturer som har preget og endret hele meg. Dette yrket jeg har er en livsstil. Jeg jobber hvert eneste våkne minutt og jeg har ingen planer om å stoppe med det. Jeg gleder meg veldig masse til artistpraten fordi jeg har mye å fortelle, eier ikke skam eller beskjedenhet og jeg er en åpen bok. Som vår generasjon ofte er. Det blir nok masse latter og veldig god stemning, men også hundre prosent ærlighet om hva denne livsstilen er, hva den gjør med deg, hva du må ofre og hva du får igjen.« 

Tora øver med sin spesialproduksjon for Steinkjerfestivalen i sal Saga. Vi starter Artistpraten med å besøke henne og bandet og ser hvordan en «pre prod» fungerer, før vi går over i Høvel’n for praten.

Gratis for alle med festivalpass, 100,- for de uten pass. «I samtale med festivalsjef Svein Bjørge».