Bokbad

Forhåndssalget har begynt! Du får kjøpt billetter ved Steinkjer bibliotek og Steinkjer bokhandel.

Bokbad med Ketil Bjørnstad og Anne Grosvold
Torsdag 21. juni kl. 18.00 på BLIKKET, Nordsia.
Inngang kr. 200,- / kr. 100,- med festivalpass.
Kr. 400,- for bokbad og kirkekonsert med Bjørnstad samme dag kl. 21.00.

Ketil Bjørnstad er en allsidig kunstner – forfatter, komponist og pianist. Han har gitt ut nesten femti biografier og romaner, og har en mengde plateutgivelser bak seg.

Bjørnstad er kjent for sine biografier om Oda Krogh og Hans Jæger, romaner som ”Villa Europa”, den prisbelønte trilogien om pianisten Aksel Vinding, ”Til Musikken”, ”Elven” og ”Damen i dalen” m.fl. De siste tre årene har han kommet med de selvbiografiske romanene ”Verden som var min” fra sekstitallet, syttitallet og åttitallet.

Anne Grosvold er aftenens bademester. Hun er journalist, godt kjent fra sine mange år som programleder i NRK, og en erfaren og populær bokbader.

 

Bokbad med Moddi OG Kjersti Havdal
Lørdag 23. juni Kl. 12.00 på BLIKKET, Nordsia.
Inngang kr. 100,- / gratis for alle med festivalpass

Pål Moddi Knutsen er sanger og musiker, og kommer fra Senja. Han har gitt ut album på norsk og engelsk og vunnet Spellemannsprisen.

I 2016 ga Moddi ut det kritikerroste albumet ”Unsongs” – en samling av 12 forbudte sanger fra hele verden. I 2017 kom boka ”Forbudte sanger – Ti historier – fem kontinenter”. På sine turer i Chile, Mexico, Israel, Vietnam og Libanon møtte Moddi artister som ble fengslet for sine sanger, i noen tilfeller også drept. Det ble uforglemmelige møter med sterke skjebner og sensurens sjokkerende lange armer. Boka er en hyllest til musikkens kraft!

Kjersti Havdal kommer fra Steinkjer og har stor interesse for musikk og kulturjournalistikk. Hun har bakgrunn fra kulturredaksjonen i Adresseavisen og er nå journalist og vaktsjef i NRK P3.