Da kan vi endelig avsløre de 4 første artistene til Steinkjerfestivalen 2022

Da kan vi endelig avsløre de 4 første artistene til Steinkjerfestivalen 2022. 4 artister som beskriver bredden i festivalen, og kvaliteten.

 Cezinando

Cezinando er i dag en av Norges aller største artister som har vært headliner på alle de største festivalene i Norge. Gjennom 5 album har han imponert både anmeldere og publikum, og som live-artist har han vist at han takler de største scenene. Han har vunnet en drøss med Spellemannpriser og andre priser for både tekstene sine og musikken. Da Cazinando spilte i teltet på Torget i 2018, fikk han teltet til å koke. Nå er det en langt mer erfaren Cezinando som kommer for å oss til å danse i Rismelen, fredag 24. juni.

 Hellbillies

Hellbillies har spilt hver eneste krik og krok i Norge siden 1990, og har gjennom sine utallige konserter nærmest blitt en del av den norske folkesjela. Gjennom 12 studioalbum, fine konsert- og ett samlealbum og vunnet 3 spellemannpriser har de vunnet hjertet og dansefoten til 3 generasjoner nordmenn. De har solgt 1 million solgte plater, og deres største låt ‘Det Finaste eg veit’ har passert vanvittige 40 millioner avspillinger, av en norskspråklig låt! Coronatiden har de brukt svært så godt til å lage det som i ettertid vil bli stående som ett av deres aller beste album; Blå Dag, som kom i forrige måned. Et album som virkelig setter Hellbillies tilbake helt i toppen av norsk musikk, og som inneholder låter som garantert vil bli husket som noen av Hellbillies flotteste øyeblikk. Sistelåten på plata, ‘Når Alt er sagt og gjort’ vil gjennom årene vokse til en av fineste norske sangskattene. 31 år på vegen, men aldri har de vært bedre, og vi gleder oss enormt til å hilse dem velkommen til Steinkjerfestivalen.

 Klovner i Kamp

Endelig! Klarte vi å få ett av de banda som har stått høyt oppe på ønskelista i mange år. Og som publikum i alle aldre har mast om i like mange år. Klovner i Kamp har en helt unik evne til å skape fantastisk stemning på festival, som da også har gjort dem til en av de mest populære artistene på festivalene rundt omkring i hele Norge. Og endelig var det vår tur! KIK skuffer aldri med sin svært folkelige hip hop, og Alis, Fingern, og Dansken kan virkelig jobben med å lage sommerstemningen vi vil ha på festivaler. Dette blir moro!

 Melissa Horn

Melissa Horn er også en av de artistene som svært mange har hatt som ønske til Steinkjerfestivalen i mange år. Som en av Skandinavias største og mest elskede artister, har hun bl.a. samarbeidet tett med norgesvennen Lars Winnerbeck, og gjennom årene også skaffet seg et stort og trofast publikum i hele Skandinavia. «Sårt, men utrolig vakkert og nært» har blitt sagt om Melissas sanger og hennes intime og dypt personlige sangskrivning fanger publikum i et eget univers som man aldri kommer ut av. Ikke vil man det heller, og det å få Melissa til Steinkjerfestivalen er noe vi er utrolig stolte av.