De 4 neste artistene som er klare for Steinkjerfestivalen

 

 

Ruben

Det unge talentet fra Bjarkøy har på kort tid befestet seg som et av Norges virkelig store pophåp med utrolige 350 millioner streams(!!) og samtlige hitsingler som har plassert seg i spillelistene til svært mange både i og utenfor fedrelandet. 

Til tross for en relativt ung karriere, kom suksessen raskt med Spellemannspris for ‘Årets låt’ og 4 nominasjoner, og med mer enn 800 dager på Norges Spotify Topp 50-liste har han virkelig markert seg med et brak. Debutsingelen “Walls” har over 80 millioner streams og monster hit’en “Lay By Me” klatret helt til topps på den norske radiolista, samt sterke topplisteplasseringer i hele Norden. Ruben har også samarbeidet med norske tungvektere som Kygo, Alan Walker og Arif. 

Ruben er svært ettertraktet som liveartist ikke bare i Norge, men i hele Norden og det er veldig spesielt at vi får Ruben til Steinkjer og Steinkjerfestivalen og det som blir hans eneste opptreden i Trøndelag i sommer. 

 

Staysman

Staysman, eller Stian Thorbjørnsen, er vel nærmest det man kan kalle et fenomen. Fra starten som Paradise Hotell-deltager, vi en lang artistkarriere med en rekke med store landeplager, til programleder for flere TV- show og programmet, er han blitt «Allemannseie». Men det er som artist, på veien, at Stian trives best og nå vil Staysman feire 15 år på veien. Da skal det selvfølgelig ikke gå stille for seg! Han lover «100% allsang, 100% konfetti og 200% rølp» Og i bagasjen til Steinkjer har han lovet å ta med «den villeste pyroen noensinne». Vi tror ham gjerne. Blir garantert en opplevelse vi sent vil glemme!Mannskoret

Mannskoret har i utallige år hatt en trofast tilhengerskare som elsker deres særegne korsang og direkte humor. Så kom den prisvinnende filmen ‘For Vi Er Gutta’ som har vært en kinosuksess både i Norge, men også rundt omkring i verdens kroker og avkroker. Og reprisene på NRK TV tar aldri slutt. Filmen om dirigent Ivar og han kamp mot kreften, som han til slutt taper, og kjemien og samholdet i koret, har truffet en nerve hos publikum i mange land. Og med ett var det litt beskjedne Mannskoret superstjerner! Ikke får de gå i fred på gaten, og damene faller som fluer. Livet er tøft. Men ikke tøffere enn at denne salige gjengen kommer til Steinkjerfestivalen i juni. Vi tipper det blir trangt om plassen når Mannskoret stemmer i! 

 

Sol Heilo

Multi-instrumentalisten, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet Katzenjammer i en årrekke i inn og utland. I sin solokarriere har Sol fylt konsertsteder og kulturhus gjennom flere turnéer, og i juni 2021 slapp hun sitt andre soloalbum «Solstice». Hennes 2 runder i ‘Hver Gang Vi Møtes’ fikk mye positiv oppmerksomhet og gjorde henne kjent for et bredt publikum.

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse som utfordrer alle sansene. Dette kommer frem gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst, – hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

Hennes tilstedeværelse og formidlingsevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent glemmer.