De fire første til festivalen!

Åge Aleksandersen & Sambandet

Etter den helt enorme oppmerksomheten som følge av den historiske konserten i Royal Albert Hall, så er kanskje Åge Aleksandersen som artist større enn noensinne. Da er det naturlig at han kommer tilbake til Steinkjerfestivalen. Over 5000 billetter kom sist Åge og Sambandet spilte Steinkjerfestivalen i 2013. Denne gangen tror vi det blir enda fler!. Steinkjerfestivalen blir kun 1 av 2 konserter han gjør i Nord-Trøndelag neste år, og konserten blir også helt spesiell ved at han skal spille et ekstra langt sett på Steinkjerfestivalen! Det vil ikke forundre noen om Åge og Sambandet selger ut Rismelen, fredagen 23. juni. Billetter er i salg fra, i dag 😉

Janove

«Janove» er selvsagt Janove, vokalist fra Kaizers Orhestra. Hans comeback skjedde under selveste Spellemannspris-showet, til jubel fra et hav av Kaizers-fans i hele Norge. Til nå er 4 låter sluppet, og selv om Janove har laget et eget sound på låtene, så lukter det umiskjennelig Kaizers. Hvilket får samtlige Kaizers-fans til å glede seg til albumet kommer på nyåret. Og ingen tviler et sekund på at Janove har skrudd sammen et heidundrende godt liveband til å backe seg på den kommende turneen, som allerede selger som «hakka møkk». Nei, det er ikke et Kaizers comeback, men det høres ikke langt unna!

 

Honningbarna

Honningbarna tilbake til Steinkjerfestivalen er det mange som har mast om. Siden de rocket publikum til ekstase i 2013, har bandet vokst seg opp til å bli ett av Norges mest beryktede liveband, med en energi på scenen som tar pusten fra de aller, aller fleste. Det er punkens energi i 2017, og nå med låter nok til å fylle en hel konsert med kjente melodier. Det kommer til å eksplodere på scenen når Honningbarna fyrer avgårde sin versjon av dagens fengende punkmusikk.

 

SILJA SOL

Silja Sol har rukket mye siden hun som veldig ung artist albumdebuterte med «På Hjertet» i 2014. Siden da har hun spilt på de fleste av landets største festivaler, blitt hyllet av et samlet kritikerkorps for begge sine albumutgivelser og mottatt nominasjon til Spellemannprisen. Hun har vært korist for Sondre Lerche og var keyboardisten til Aurora Aksnes inntil hun nå fokuserer kun på sin egen karriere.

Nå er hun i ferd med å få en stor radiohit med «Dyrene», første singel fra hennes nye album som kommer i januar. 2017 tegner til å bli Silja Sols store gjennombruddsår!

Også som liveartist har hun vokst enormt på få år. Da Silja spilte Øya-festivalen trillet VG en 5’er:

«Vi trenger en Silja Sol-emoji! Silja Dyngeland lever så opp til siste del av artistnavnet sitt at hun burde fått et eget smilefjes neste gang emoji-komitéen utvider rekka»

Dagsavisen er om mulig enda mer entusiastisk i sin anmeldese fra Øya:

«Silja Sol Dyngeland fra Bergen er en av de mest spennende nye artistene i landet. Silja Sol høres ut som en stjerne.»