De fire neste

 Hellbillies

2020 blir Hellbillies store år. Det rigges til et gigantisk 30-årsjubileum, og et jubileumsår hvor det er MASSE som skjer. Frontfigur Aslag er med i høstens «Hver Gang Vi Møtes», bandet skal ut på en akustisk klubbturne, det settes opp et eget teaterstykke basert på Hellbillies’ tekster og musikk, og vinteren 2020 kommer det helt ny musikk, i tillegg til at også NRK er på banen for å hylle bandet. For å nevne noe…

Tre generasjoner har gjennom 30 år fått et nært forhold til et av Norges mest folkekjære band, som også har et imponerende antall spillinger på norsk radio. Hellbillies er utvilsomt et av Norges absolutt beste liveband, og mang en rocker har fått bakoversveis når bandet har dratt i gang sin countryinspirerte, folkelige rock. 

En av de virkelig store aktørene i norsk musikkliv skal feire sitt 30-årsjubileum fra scenen i Rismelen, lørdag 20. juni. Her blir det fest!

 Kovner i Kamp

Klovner i Kamp er blant de mest ønskede bandene til Steinkjerfestivalen, og endelig passet det i svært aktive turnerute. Yess! Og det er fra scenen at bandet virkelig har fått fotfeste, som et fantastisk konsertband hos et stort publikum. 

Deres «Langt å Gå», fra Flåklypa-filmen i 2016, ble en gigantisk hit som snart har 1 million avspillinger på Youtube, hvilket er et digert antall for en norskspråklig låt. 

Alis, Finger’n og Dansken er suverene til å skape gladstemning på konsertene sine, og de omtales titt og ofte som «festivalens beste opplevelse» på sosiale medier. Vi vet de blir en kjempeopplevelse også på Steinkjerfestivalen, så her er det bare å møte opp og komme tidlig i festivalstemning!

 Bendik

Bendik har for lengst passert stadiet som «ung og lovende», og fortsetter å vokse som band. Silje Halstensen er i dag en godt etablert artist, med en stadig større fanskare. 

Hennes forrige singel, «Perfekt», har passert vanvittige 6,2 millioner streaminger på Spotify, et enormt tall for en norskspråklig låt. Den nye og utrolig sterke «Bror» har gitt et nytt løft i Bendiks karriere, og er i ferd med å bli nok en stor radiohit, der den ligger trygt plassert på NRK P3s A-liste. 

Ny EP kommer høsten 2019, og ryktene fra de som har hørt den forteller om fantastiske låter. Bendik er alltid en opplevelse på scenen, og med erfaringen hun og bandet hennes har fått de siste årene, fremstår de som en av Norges bedre konsertopplevelser!

 

Blomst

Blomst er med sin energiske punkrock, og det potensielle stjerneskuddet Ida Dorothea Horpeland i front, et band som er i ferd med å sprenge seg fram. Musikalsk drar de veksler på både Jokke, Raga Rockers og Ebba Grøn. 

Flere har ønsket dem til Steinkjerfestivalen, og vi inviterer dem mer enn gjerne. Deres andre album «Blomst II» som kom i 2019 fikk strålende kritikker, og overskriften i Aftenpostens gode anmeldelse var rett og slett: «Dette låter steintøft» og «Beviser at de fortjener en plass i norsk rocks historie».