Frivillig Steinkjerfestivalen Stream

Steinkjerfestivalen 2020 ble dessverre kansellert, som følge av forbudet fra myndighetene for alle arrangement over 500 personer, frem til 1. september. Vi i Steinkjerfestivalen syntes det var for ille at det ikke skulle skje NOE arrangement i Steinkjer i sommer, så derfor bestemte vi oss for å lage nyskapningen Steinkjerfestivalen Stream.

Steinkjerfestivalen Stream blir noe helt annet, og selvsagt mye mindre. Men vi trenger en del frivillige til dette arrangementet også! Vi skal kjøre konserter i de 2 salene i kulturhuset, samt i Steinkjer kirke.

Vi kan dessverre ikke tilby de samme godene som på Steinkjerfestivalen, ikke minst fordi konsertene, som blir frittstående enkeltkonserter (ikke noe festivalpass) vil ha plass til et sterkt begrenset antall publikum. Dette skyldes selvsagt de strenge smittevernreglene vi må følge. Som igjen dessverre fører til at vi ikke kan gi dere fribilletter til konsertene. Vi trenger å selge hver eneste billett som er mulig for å forsøke å få økonomi i dette! Vi forstår at dette er veldig synd, og vi har full forståelse om dette gjør det mindre attraktivt å stille som frivillig. Vi håper uansett dere har lyst til å være med oss på denne veldig spesielle ferden. Vi lover dere selvsagt mat og drikke når dere jobber, og både crew-skjorte og offisiell festivalskjorte med alle artistene på.

Vi må dessverre ha 18 års aldersgrense for frivillige.

Håper dere har lyst og mulighet!

I listen under finner dere litt om hva vi trenger hjelp til:

  • Inngang (ansvar for kontroll og sjekk av ombytte fra billett til armbånd, samt kontroll ved inngangsdør)
  • Smittevakthold (passer på at publikum overholder 1-metersregelen)
  • Miljø (Rydding på publikumsområder og mellom konsertene i konsertsalene)
  • Smitteteam (Rengjør alle flater mellom konsertene)
  • Bar (servering fra bar)

Meld deg på her