Informasjon om å være frivillig

Vi trenger frivillige til mange ulike områder, som for eksempel vakthold, rigging, salg, servering, artistvertskap og praktisk logistikk. Dette kan du lese mer om her.

Som frivillig på festivalen har du anledning til å prioritere hvilke arbeidsoppgaver du helst vil jobbe med, og vi gjør vårt beste for at så mange som mulig skal få sine ønsker oppfylt. Jo tidligere du søker om å få være frivillig på festivalen, jo større er sjansen for å få ”drømmejobben”, så det er ingen grunn til å vente med å søke.

Alle frivillige skal jobbe minimum 2 vakter à 8 timer enten før, under og/eller i etterkant av festivalen. Vi vil gjerne ha voksne frivillige, men vi har også noen oppgaver for dere som har fylt 16 år ved festivalstart.  Last ned fullmakt for deg som er under 18 år.

Som frivillig på Steinkjerfestivalen får du også noen goder:

  • Gratis festivalpass!
  • Mat og drikke når du jobber.
  • Crew-t-skjorte som viser at du er en av oss.

Hvis du ønsker det, kan du få en festivalattest som bekrefter din innsats.
I tillegg til gleden av å bidra til gjennomføringen av et unikt kulturarrangement, får du selvfølgelig tilgang til alle de store festivalopplevelsene; fantastisk musikk, høy stemning og nye venner!

For å søke om å være frivillig under årets Steinkjerfestival:

Norsk Norsk

Har du spørsmål om det å jobbe som frivillig under Steinkjerfestivalen 2017 kan du kontakte frivilligteamet på [email protected]