Gabrielle!

Siden Gabrielle for alvor slo gjennom med debutsingelen «Ring meg» i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som «Fem fine frøkner», «Mer», «September», «Mellom skyene» og «Eg lover», har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over.

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, og 27. september slapp hun endelig albumet «Snart, Gabby» til strålende kritikker. I november tar hun med seg helt nytt materiale og legger ut på veien igjen. Gå ikke glipp av det!

Pressen om «Snart, Gabby»

«Har forandret norsk pop for alltid

Gabrielle legger klubb-beats og mørk elektropop til side for oppsiktsvekkende vakker R&B på andrealbumet «Snart, Gabby»
– Dagbladet 5/6

«Bra, Gabby. Modenhet i popdrakt, båe troverdig og kledelig.»
– Klassekampen 5/6

«Gabrielle med gripende karrierehøydepunkt»
– Dagens Næringsliv

«For ei dame», sa vi da hun slapp første singel i 2011. Vi sa det samme etter å ha opplevd henne live. Nå sier vi det nok en gang, men ikke lenger på grunn av den fengende partyfaktoren – på grunn av hvor dyktig hun er.»
– GAFFA, 5/6

Pressen om Gabrielle Live:

«Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.»
– NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6

«Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt.»
– BT om konserten på Bergenfest 2018, 6/6

«Det går ikke an å stå stille når Gabrielle er i huset.»
– Dagbladet om konserten på Øyafestivalen 2017 5/6