Lillasyster, Bernhoft og Kristian Kristensen

Jarle Bernhoft til Steinkjerfestivalen

Sist Jarle Bernhoft gjestet Steinkjerfestivalen, gjorde han en legendarisk konsert, som han selv har uttalt at burde vært gitt ut som live-album!

Mer enn ti år etter starten av sin solokarriere, som har inkludert fire studioalbum, to EP-er, prisen «Årets Spellemann», en US Grammy-nominasjon, utsolgte klubb- og arenakonserter, samt TV-opptredener hos blant andre Ellen DeGeneres og Conan O’Brien, er han tilbake i en ny og annerledes utgave. Nå blir det fullstendig nakent. Ikke noe band. Ingen loopstasjon. Ingen mikrofon eller store PA-anlegg. Kun Bernhoft selv med akustisk gitar, med låter fra hele karrieren.

Inspirasjonen bak denne helakustiske solosettingen forklarer Bernhoft slik:
«Jeg blir ekstremt nervøs av å synge uten mikrofon foran kjeften. Nettopp derfor skal jeg gjøre mer av det. De gangene jeg har fått aller størst kick av musikk, er når de som spiller går vekk fra mikrofoner og forsterkere og bruker rommet de er i. Det kan være singer/songwriters, klassiske utøvere, jazz- eller bluegrass-folk; fraværet av forsterkning gjør nærværet av artistene utrolig sterkt. Det krever enormt med hjerte utenpå skjorta, mot og ferdigheter å holde på publikummet en hel konsert, uten å plugge i gitaren og spille høyt, men jeg er enormt sugen på å klare det».

Vi gleder oss som barn!

Kristian Kristiansen – «Stemmen» kommer tilbake

Kristian Kristiansen er nok en artist som mange har ønsket tilbake til Steinkjerfestivalen. «Han med stemmen» er åpenbart en artist mange har fått et sterkt forhold til, siden han ble «Årets Urørt»-artist hos NRK P3 i 2015.

Siden den gangen har han jobbet målbevisst både som låtskriver og liveartist, og fått flere og flere trofaste fans som elsker stemmen, stemningen, tekstene, formidlingen, bandet, gleden og ikke minst de fantastiske låtene.

På veien har han fylt stadig større konsertsaler, inkludert to fulle hus på legendariske Rockefeller i Oslo.

Lillasyster – Nu Jävlar, är det dags, igen!

Lillasyster er et av Sveriges mest elskede tungrockband. Bandet steg opp av asken etter legendariske LOK, som i sin tid var et av Sverige største tungrockband.

Legendarisk er også konserten med Lillasyster fra hovedscenen i Rismelen i 2010. Den skadete frontfiguren Martin Westertrand gjennomførte hele konserten i rullestol på scenen, til 11 i karakter!

MANGE har bedt om en reprise på Lillasyster, og nå som de er brennhete igjen, var det absolutt på tide.