Novemberslipp!

Oslo Ess

Norges feteste rockeband Oslo Ess, fyller 10 år i 2020 og har bagen full av nye låter og entusiasme! Bandet som har toppet VG-lista, hatt 12 store radiohits, spilt i hver eneste krok av dette langstrakte landet, og går løs på sitt tiende år med mer pågangsmot enn noensinne! Her skal det feires!

Sitat vokalist/gitarist Åsmund Lande: 

Aner jeg at en ørliten tradisjon på gang her? Hvis det blir like gøy som sist, så tror jeg det er muligheter for det ass`! Steinkjer har alltid vært en herlig by for oss, med masse gode minner fra Steinkjerfestivalen og andre ting. Byen har rett og slett backet oss siden dag èn! Vi gleder oss sykt til å komme tilbake og rocke som aldri før!

Christel Alsos

Christel Alsos er en av våre mest folkekjære artister, med en stemme og fremførelse som har bergtatt et stort publikum i hele Norge. Hennes tolkninger i programmet ‘Hver Gang Vi Møtes’ regnes som noen av de beste i programmets historie, og alle hennes album har alle vært sterkt kritikerrost. Hun har også vært en hyppig gjest på norsk TV siden debuten i 2007.

Alsos` særegne og nydelige stemme vil passe perfekt i kirkerommet, og vi tror på nok en magisk åpningkonsert i Steinkjer kirke, torsdag 18. juni.

 

Tora

Tora fikk en form for gjennombrudd på årets Steinkjerfestival. Ikke bare fylte hun Klubben til randen, men like mange måtte slukøret bli stående igjen utenfor, uten å få plass.

TORA er et fyrverkeri av et band, med 25 år gamle Tora Dahle Aagård, som både gitarist og vokalist, i spissen. Tora har gjort seg bemerket høyt og lavt, med sin unike energi, tilstedeværelse og lekne musikalitet. 

I fjor skrev hun historie da hun som første kvinnelige gitarist fikk en sponsoravtale med den britiske gitarprodusenten Chapman Guitars. Instagramkontoen hennes følges nå av utrolige 65.000 gitarelskende fans, fra hele verden!

I november når hun et nytt topppunkt i karrieren når hun står på scenen i Londons egen storstue, Royal Albert Hall. Der skal hun promotere norsk bluesmusikk sammen med blant andre Amund Maarud, Knut Reiersrud, Vidar Busk og Stian Carstensen. Våren 2020 kommer hennes nye album, som det stilles store forventninger til. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Kosmik Boogie Tribe

Kosmik Boogie Tribe var nok årets store «bonusopplevelse» for de som svingte innom Klubben, og det virker som samtlige som overvar konserten har krevd dem tilbake.

Deres boogie-rock fikk gulvet i Klubben til å gynge, og sjelden har man sett så mange luftgitarer samlet i ett lokale! Det vil vi selvsagt ha mer av, så derfor var valget lett om å ta Kosmik tilbake, slik at flere kan få oppleve denne fantastiske gjengen på scenen. Party!!