Om Steinkjerfestivalen

Steinkjerfestivalen 2022

En av Trøndelags største og mest profilerte årlige musikkfestivaler arrangeres i år 23.-25.juni.

23 artister fordelt på 3 dager spiller på 4 ulike scener.

Steinkjerfestivalen ble arrangert første gang i 2006, og har siden den gang bydd på store internasjonale artister og de største og mest aktuelle norske artistene.

Steinkjer sentrum forvandles i disse dagene til et intimt og effektivt festivalområde som pleier å syde av festivalstemt publikum.

Hovedscenen er størst og ligger i Rismelen. I år spiller bl.a Madrugada, Cezinando, Maria Mena og Staysman i Rismelen og vi er sikre på at de gir publikum gode festivalminner.

Det er kort avstand til NTE-scenen på torget og der kan du oppleve Ruben, Marion Ravn, Melissa Horn, Silya med flere.

Klubbscenen i samfunnshuset er etter vår mening den feteste i verden, og der er det ikke uvanlig at publikum får sine største musikalske overraskelser av artister de kanskje ikke har så god kjennskap til på forhånd. Vi kan glede oss til Sol Heilo, Ash Olsen og Murder Maids kommer.

Det har også blitt en tradisjon at festivalen åpnes med en konsert i Steinkjer kirke, og i år er det Kristian Kristensen som står for denne konserten.

Etter to år med rare regler og tiltak gleder vi oss veldig til årets festival,  for nå skal vi endelig klemme, synge, skråle, spise, drikke, le, høre god musikk og ikke bry oss en døyt om meteren, i tre dager til ende.

 

Velkommen til Steinkjerfestivalen 2022

 

Kontakt:

Festivalsjef:

Svein Bjørge

Mobil: 906 83 840

Epost: [email protected]