Programmet til Kick Off klart!

Torsdagens kick-off i Klubben har betydd stinn brakke og stor stemning i de siste årene. I år blir definitivt ikke noe unntak med denne spennende mixen av artister:

Astmatisk Gapskratt
Astmatisk Gapskratt er Steinkjer mest kompromissløse pønkrockband med stram lukt fra den klassiske engelske pønken. Avlevert med en god porsjon humor og yr spilleglede, kan de få den sureste grinebiteren til å dra på smilebåndet.

Wonder The Boy
Adresseavisen kalte ham bare «Et ungt vidunder» etter at han imponerte alt og alle under årets Trondheim Calling. Kun 15 år gammel, men allerede sjokkerende god, hip hop-gudfar Tommy Tee mener trondheimsrapperen er en av aller største norske rap-talenter han har hørt på lang tid. Wonder The Boy er utvilsomt et av de mest spennende unge talentene i Trøndelag akkurat nå.

Bad Influence
Bad Influence har også røttene fra Flatanger, med supertalentet Tora Dahle Aagård i front. En stor stemme, og en imponerende gitarist som har alle muligheter til å nå langt i sin karriere. Ble Fylkesvinnere i fjorårets Bandwagon, og fortsetter å imponere for hver gang vi hører noe nytt fra dem.

Stiv Kuling
Fra Flatanger kommer erfarne Stiv Kuling med tradisjonell gitarrock med begge beina godt planta i de tøffeste banda fra 60- og 70-tallet. Har spilt enhver pub og lokale i hele Midt-Norge i mange år, og vet alt om hvordan de skal få publikum til å gynge i takt med musikken.