Valentourettes, Aunt Mary og Høst til Steinkjerfestivalen

Da synes vi det er høyst på tide å få synge Jokke-sanger igjen! Valentourettes er så nærme det er mulig å komme Joackim Nilsen og hans gullkiste av låter.

En artist «alle» har et forhold til og en arv som har gjort Valentourettes til et av Norges mest ettertraktede liveband, med en popularitet som bare fortsetter å vokse. De var en stor suksess når de gjestet Steinkjer for 5 år siden. Noen hundretalls jobber siden den gang har gjort dem enda dyktigere som live-band, så vi forventer en fantastisk konsert på fredagskvelden i NTE-teltet på Torget.

To norske giganter fra 70-tallet

Aunt Mary og Høst var to av de aller største rockebandene i Norge på 70-tallet.
De var virkelig rockstjerner i sin tid, med hysteriske fans, og er legender i historien om Norsk rock. Begge band lå i landskapet til Deep Purple, Jethro Tull og King Crimson, som de delvis også turnerte med.

Aunt Mary gjorde et overraskende comeback i 2016, med en plate som imponerte også dagens anmeldere. «Overraskende vitalt comeback» sa blant annet Adresseavisen.
Samtidig gjorde Høst et live-comeback som fikk et erfarent prog-rock-publikum til å tenke; «Jøss, var de så gode??».

Vi vet at mange av det voksne publikummet har et nært forhold til begge band og gode minner fra den tiden, så vi klinket til og booket begge banda til en dobbeltkonsert i Klubben, fredag 22. juni. Vi ser ikke se bort fra at også en del yngre rock-entusiaster kan få seg en hyggelig overraskelse her!