Ytterligere fire aktuelle artister er klare for Steinkjerfestivalen 2019

Med Ina Wroldsen henter vi en av Norges aller største artister til Steinkjerfestivalen. Som låtskriver har Wroldsen hatt stor suksess, og regnes i dag som en av de mest ettertraktede på sitt felt i Europa og Nord-Amerika. Hun har vunnet flere priser for sitt arbeid og hennes låter har vært store hitter for blant annet Calvin Harris, Shakira, Britney Spears, The Pussycat Dolls, Shontelle, James Arthur, Leona Lewis og One Direction. I 2015 valgte Calvin Harris & the Diciples å gi ut Ina sin låt “How deep is your love” med hennes demo-vokal. Den ble en av årets mest spilte låter over hele verden.
De siste årene har hun også markert seg sterkt med egen solokarriere, med store internasjonale låtsuksesser. Hun har nå over 250 millioner avspillinger på streamingtjenestene, 8 multi-platinum singler og album og 2 no. 1 hits i England på CVen. Hennes videoer er også sett over 100 millioner ganger. I fjor ble hun signert på Simon Cowells (America’s Got Talent, X-factor, Idol osv.) plateselskap. Wroldsens varemerke er geniale poplåter, ofte med sterke tekster med et alvorlig budskap (St. Peter, Favela, Mother). Det er en verdensstjerne som kommer med full bandproduksjon til Steinkjer og Rismelen, lørdag 22. juni.

Black Debbath er så ettertrykkelig tilbake med nytt album, «Norsk Barsk Metal», og det gjør de sjelden i stillhet. Black Debbath er et melodiøst heavy metal-/hard rock-band som er kjent for tunge riff og humoristiske og politiske tekster. Med medlemmer som Egil Hegerberg og Lars Lønning er det lett å forledes til å tro at dette er et humorband. Men, musikalsk regnes de i dag som et av Norges beste tungrockband, uavhengig av de øvrige rollene og bandprosjektene medlemmene har. Og, show blir det alltid!

Isak slo ned som en liten bombe, og stjal mye av oppmerksomheten under årets Spillemannpris-show med sin tolking av Mari Boine’s «Elle». Et magisk øyeblikk under prisutdelingen. I det siste har vokalist Ella Marie Hætta Isaksen stor suksess i Stjernekamp, der hun nå er i selve finalen. Bandet hennes er imidlertid spådd en internasjonal karriere, og så snart Stjernekamp er over står en ferdig løype klar til å gjøre Isak og Ella Marie til stjerner.

Cocktail Slippers er favorittbandet til Steven Van Zandt, gitaristen til Bruce Springsteen. Van Zandt har også gitt ut alle skivene deres, produserte deres forrige album og fremstår som en mentor for bandet. Og som Steven selv sier: «dette er rett frem, tradisjonell pop-rock med sjel, energi og masse spilleglede.» De har ikke behov for å være nyskapende, men dyrker musikken basert på sin forkjærlighet for garasjerock fra 60- og 70-tallet, og gjør det med stil