Vil du jobbe som frivillig?

Ja, jeg vil registrere meg

Steinkjerfestivalen 2023 søker engasjerte ildsjeler som har lyst til å bidra før, under eller etter årets festival som arrangeres 22. til 24. juni 2023. Vi ønsker oss primært frivillige som har fylt 18 år, men på noen områder kan vi ha frivillige fra 16 år. Det finnes ingen øvre aldersgrense.

Tidligere har vi hatt ca. 350 gode hjelpere med på laget når festivalen gikk av stabelen. Til sammen har det blitt lagt ned tusentalls av timer med uvurderlig dugnadsinnsats.
Festivalledelsen vil benytte anledningen til nok en gang takke hver og en for bidraget til at festivalen praktisk og servicemessig har blitt en knallsuksess. Vi håper å se mange av dere igjen i år, sammen med mange nye ansikter.

Informasjon om å være frivillig

Når du søker om å være frivillig på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke arbeidsoppgaver du helst vil jobbe med. Vi vil gjøre vårt beste for at så mange som mulig skal få sine ønsker oppfylt. Jo tidligere du søker om å få være frivillig på festivalen, desto
større er sjansen for å få «drømmejobben», så det er ingen grunn til å vente med å søke.

Vi ønsker at alle frivillige jobber minimum to vakter á 8 timer, enten før, under og/eller i etterkant av festivalen. Vi vil gjerne ha voksne frivillige, men vi har også noen oppgaver for dere som har fylt 16 år ved festivalstart. Last ned fullmakt for deg som er under 18 år.
Vi trenger frivillige til mange ulike områder, for eksempel vakthold, rigging, salg, servering, artistvertskap og praktisk logistikk. Dette kan du lese mer om her.

Vandelssjekk

Alle som søker om å få jobbe som frivillige under Steinkjerfestivalen vil bli vandelssjekket hos politiet. Dette blir gjort som en følge av de reglene som gjelder for frivillig arbeid med publikumskontakt. Noen arbeidsoppgaver er ikke avhengig av en plettfri vandel.

Som frivillig på Steinkjerfestivalen får du også noen goder

● Gratis dagspass
● Mat og drikke når du jobber
● Crew-t-skjorte som viser at du er en av oss
● Goodie bag

Hvis du ønsker det, kan du få en festival-attest som bekrefter din innsats som frivillig hos oss. I tillegg får du tilgang til masse god musikk, god stemning, nye venner og gleden av å bidra til gjennomføringen av et unikt kulturarrangement for Steinkjer og regionen.

Har du spørsmål om det å jobbe som frivillig under Steinkjerfestivalen 2023 kan du kontakte frivilligteamet på frivillig@steinkjerfestivalen.no

 

Vil du jobbe som frivillig?

Fordelen med å registrere seg som Early Bird er at man vil få jevnlige oppdateringer fra festivalen om arbeidsoppgaver for frivillige, og man vil ha en større sjanse for å få «drømmejobben».

 

Ja, jeg vil registrere meg

Spørsmål om frivillighet: