Frivillig

Steinkjerfestivalen 2018 søker engasjerte ildsjeler som har lyst til å bidra før, under eller etter årets festival som arrangeres 22. – 23. juni. Vi ønsker oss flest frivillige fra 18 år og oppover, men på noen områder kan vi ha frivillige fra 16 år gamle og oppover. Det finnes ingen øvre aldersgrense!

Informasjon om å være frivillig

I fjor hadde vi ca. 400 gode hjelpere med på laget når festivalen gikk av stabelen. Til sammen ble det lagt ned tusentalls av timer med uvurderlig dugnadsinnsats. Festivalledelsen vil benytte anledningen til nok en gang å takke hver og en for bidraget til at festivalen praktisk og servicemessig ble en kanonsuksess. Vi håper å se mange av dere igjen i år, sammen med mange nye ansikter!

Vi trenger frivillige til mange ulike områder, som for eksempel vakthold, rigging, salg, servering, artistvertskap og praktisk logistikk.

Når du søker om å være frivillig på festivalen har du anledning til å prioritere hvilke arbeidsoppgaver du helst vil jobbe med, og vi vil gjøre vårt beste for at så mange som mulig skal få sine ønsker oppfylt. Jo tidligere du søker om å få være frivillig på festivalen, desto større er sjansen for å få ”drømmejobben”, så det er ingen grunn til å vente med å søke.

Alle frivillige skal jobbe minimum 2 vakter à 8 timer enten før, under og/eller i etterkant av festivalen. Vi vil gjerne ha voksne frivillige, men vi har også noen oppgaver for dere som har fylt 16 år ved festivalstart. Last ned fullmakt for deg som er under 18 år.

Som frivillig på Steinkjerfestivalen får du også noen goder

  • Gratis festivalpass!
  • Mat og drikke når du jobber.
  • Crew-t-skjorte som viser at du er en av oss.
  • Hvis du ønsker det, kan du få en festivalattest som bekrefter din innsats som frivillig hos oss.
  • I tillegg får du tilgang til masse god musikk, god stemning, nye venner og gleden av å bidra til gjennomføringen av et unikt kulturarrangement for Steinkjer og regionen!

Har du spørsmål om det å jobbe som frivillig under Steinkjerfestivalen 2018 kan du kontakte frivilligteamet på [email protected]

Vil du jobbe som frivillig?

Ja, jeg vil registrere meg  Tja, kanskje det? Jeg vil vite mer.  Nei