Informasjon

Festivalen har i 2022 følgende scener:

Rismelen (Hovedscene)
NTE-scenen (Torget)
Klubbscenen (Samfunnshuset)
Steinkjer kirke

FRI ALDERSGRENSE
Steinkjerfestivalen praktiserer fri aldersgrense på alle sine arrangementer, men anmoder foreldre om å ta ansvar og hensyn til konsertenes art og tidspunkt. Enkelte konserter kan spille på uttrykk som oppleves skremmende på barn.

ENKELTKONSERTER
Det selges ikke billetter til enkeltkonserter. Kun dagspass, til alle konserter gjeldende dag, eller festivalpass som gjelder alle konserter, alle dager. Eneste unntak er Åpningskonserten i Steinkjer kirke og KickOff i klubben torsdag 23. juni. Her selges det billetter i døra, hvis det er plasser igjen.

Artistpraten med Tora: Gratis

Kirkekonserten med Kristian Kristiansen: 350,- (På døra, HVIS det er plasser ledig etter at de med Festivalpass har kommet!)

Kick-off, Klubben, torsdag: 350,- (På døra, HVIS det er plass ledig etter kl. 21:30!)

UNGDOMSPASS, 12-16 ÅR
Ungdomspasset, 12-16, gjelder OPP TIL fylte 16 år. Dvs, har du fylt 16 år, 23.06.2022, så må du ha ordinær billett. Alle med Ungdomspass må ha med legitimasjon. Har du ikke legitimasjon ved forespørsel, slipper man ikke inn.

BARN UNDER 12 ÅR
Barn under 12 år gis gratis inngang, så lenge de er i følge med betalende voksen (forelder/foresatt) Forelder/foresatt har eget ansvar for barn under 12 år. Barn under 12 år, uten ledsager har ingen adgang. Vær forberedt på å bli avkrevd legitimasjon. Alle konsertene på dagtid på lørdag, er Steinkjerfestivalens «gave» til byen, og er gratis for alle.

PERSONER MED FUNKSJONSNEDSETTELSE
Steinkjerfestivalen er tildelt tilgjengelighetsmerket. Dette betyr at vi er en festival for alle, med sterkt fokus på tilgjengelighet. Vi tilrettelegger for at hele festivalområdet skal være tilgjengelig for alle. Enkelte områder kan likevel være utfordrende for personer i rullestol, da terrenget enkelte steder i Rismelen er bratt. Vi anbefaler derfor å ha med ledsager. Steinkjerfestivalen godtar ledsagerbevis.

MAT OG ALLERGI
Hver enkelt matbod vil ha opplysninger om sine råvarer og allergier.

LEGITIMASJONSPLIKT, SERVERING
Det er legitimasjonsplikt ved alle serveringssteder som selger alkoholholdige drikker. Godkjent legitimasjon er bankkort med bilde, førerkort eller pass. Dersom det oppdages at legitimasjon blir brukt uriktig, eller er falsk, vil politiet bli tilkalt. Uriktig bruk av legitimasjon eller fremvisning av falsk legitimasjon vil bli anmeldt.

ALKOHOLKONTROLL
Vårt vaktmannskap er instruert til å være observante overfor synlig berusede personer. Vaktleder har i samarbeid med politiet, offisiell myndighet til å avkreve legitimasjon, og eventuelt foreta utvisning.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som antas kan være under 18 år, vil bli avkrevd legitimasjon. Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol, utvist fra festivalområdet og fratatt festivalpasset.

Personer over 18 år som blir sett kjøpe alkohol for noen under 18 år, vil bli politianmeldt.

Synlig berusede voksne, med ansvar for barn under 18 år, vil, sammen med den mindreårige, bli vist ut fra stedet, og melding vil bli gitt til politiet.

TA VARE PÅ HVERANDRE.

Velkommen til Steinkjer 23-25.juni 2022