Viktig om Korona

Kjære festivaldeltaker,

Nå er vi snart klar til å ønske deg velkommen til Steinkjerfestivalen Restart! Vi strekker oss langt for at du skal få en god festivalopplevelse, og her følger derfor viktig informasjon vedrørende smitteverntiltak og forhåndsregler du som publikum og vi som arrangører må ta.

For å slippe inn på årets festival kreves billett og grønt koronasertifikat, i henhold til myndighetenes bestemmelser. Dersom du har fått første dose av koronavaksinen for mer enn 3 uker siden, er fullvaksinert etter èn uke eller har gjennomgått covid-19 sykdom i løpet av de siste 6 månedene og er friskmeldt, har du allerede grønt sertifikat. Om du ved festivalstart ikke har grønt koronasertifikat tilbyr vi deg gratis hurtigtest. Med negativ hurtigtest vil du få grønt koronasertifikat i 24 timer og vil kunne gå på festival. Er du usikker på om du har grønt koronasertifikat kan du sjekke dette her: https://www.helsenorge.no/koronasertifikat/

Hurtigtesting vil foregå rett utenfor festivalområdet.

Merk at du bør regne med en halvtime fra du tar testen til du har grønt koronasertifikat på Helse Norges nettside. Du nå også påberegne noe kø og ventetid om du ikke bestiller time for hurtigtesting i forkant. Ta med Bank ID og legitimasjon når du kommer for testing.

Vi ber deg ha kontrollside fra Helse Norge og QR-kode for koronasertifikatet ditt klart ved inngangen til festivalområdet for at dette skal gå så smidig som mulig. Her ser du hvordan du kan laste ned koronasertifikatet ditt på forhånd:
https://www.helsenorge.no/globalassets/dokumenter/koronasertifikat/koronasertifikat_arrangement_kultur_a3.pdf

Alle publikum blir delt i kohorter på 500 stykker. Alle kohorter vil ha tilgang på toaletter, matservering og bar. Dersom du ønsker plass fremst anbefaler vi deg å møte opp tidlig. Du kan ikke bytte kohort i løpet av kvelden. Bestilling og betaling av mat og drikke gjøres ved bordene og du bruker mobilen for å foreta deg kjøp, også vil servitører levere varene til bordet.

Bytte fra billett til bånd gjøres også i forkant av festivalen og gjøres utenfor inngangen til festivalområdet. Sørg for å ha billetten din klar til skanning sammen med koronasertifikat og legitimasjon.

 

I år må du også reservere billett for å få inngang til konsertene i kirka. Da unngår vi unødig kø. Det kommer en egen mail om hvordan dette gjøres.

Vi takker på forhånd for at du tar smittevern på alvor og at du er med på å sørge for at vi alle får en god og trygg opplevelse på festival!

Velkommen!